Levertijd 8 tot 10 weken. 

 

 

Vooruitbetalen per bank

Als u bij het bestellen kiest voor vooruitbetaling per bank dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling de betaling verrichten.

In de orderbevestiging die u gemaild krijgt, vindt u de benodigde informatie en instructies voor het overmaken van het orderbedrag.

Bestellingen met vooruitbetaling worden pas verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is verschillend per bank.

Indien uw vooruitbetaling niet binnen 5 dagen bij ons is bijgeschreven kan dit er toe leiden dat het moment van leveren verlaat. Wij adviseren u daarom tijdig te betalen.

Betaling bij levering

Bij een levering welke u wilt betalen bij levering van de bestelling betaalt u contant aan de leverancier. Het maakt hierbij niet uit of u de bestelling komt afhalen of dat we de bestelling komen leveren.

U kunt betalen middels een pintransactie of contant. Indien u verkiest voor contante betaling, zorg dan voor het gepaste bedrag. De bezorger heeft namelijk geen wisselgeld bij zich.